Slider

Timp de o saptamana, la Liceul Teoretic Miron Costin din municipiul Pascani, nu vor avea loc ore. Elevii, de la cei mai mici la cei mai mari, si profesorii nu vor sta insa acasa, ci vor face activitati diverse, in cadrul programului „Scoala Altfel”, ce va avea loc in perioada 5-9 noiembrie.

Vor avea loc actiuni de voluntariat, excursii, ateliere de creatie, sport si pescuit, karaoke, vizite la institutii importante din municipiu si multe altele.

Unul dintre atelierele care a inceput de luni este si cel de împâslire a lanii, unde se vor face ornamente pentru targul de Craciun.

Printre altele, in aceste zile vor avea loc si activitati de orientare profesionala si scolara, de igiena si sanatate, pentru combatarea consumului de droguri si a violentei” a precizat profesoara Irina Oatu.

Jocuri ale copilariei, ore de educatie rutiera, targ culinar, activitati de miscare si sanatate si demararea unui program de Centenar sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le vor face elevii si profesorii de la Miron Costin, in aceasta perioada.

Mentionam ca pe site-ul scolii (click aici), puteti vedea programul complet al Scolii Altfel.

Slider