21.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

„Şcoala altfel“ la Colegiul Sadoveanu

2013-04-02 10.08.36

Activitati dintre cele mai diverse au avut loc la Colegiul „Sadoveanu” in cadrul saptamanii „Sa stii mai multe, sa fii mai bun”. Elevii au avut parte de competitii sportive, expozitii de icoane, vizite la muzee, la Facultatile din Iasi, dar si activitati de voluntariat. De exemplu, pe data de 2 aprilie, un grup de 80 de elevii ai scolii au vizitat Palatul lui Al. I. Cuza de la Ruginoasa. Elevii au primit astfel o lectie de istorie diferita de orele obisnuite, atmosfera de la muzeu fiind o replica fidela a vietii cotidiene din sec. XIX.

Elevii au participat si la o dezbatere despre Riscul consumului si efectul drogurilor asupra tinerilor. Activitatea s-a incheiat prin desenarea unor afise. Totul a pornit de la un film documentar, care arata atat prin animatie, dar si prin interviurile unor medici specialisti in neurologie si psihologie, care sunt factorii directi care actioneaza asupra creierului, dar si a celorlalte organe, efectul consumului de substante interzise.

Intr-o alta clasa, elevii de-a de la VI B, sub coordonarea profesorului Anca Berenghia au organizat un concurs, unde cei mai curajosi si-au arata talentului, de la beatbox pana la teatru. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow