More

  “Şcoala altfel“ la Colegiul Sadoveanu

  Array

  2013-04-02 10.08.36

  Activitati dintre cele mai diverse au avut loc la Colegiul “Sadoveanu” in cadrul saptamanii “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”. Elevii au avut parte de competitii sportive, expozitii de icoane, vizite la muzee, la Facultatile din Iasi, dar si activitati de voluntariat. De exemplu, pe data de 2 aprilie, un grup de 80 de elevii ai scolii au vizitat Palatul lui Al. I. Cuza de la Ruginoasa. Elevii au primit astfel o lectie de istorie diferita de orele obisnuite, atmosfera de la muzeu fiind o replica fidela a vietii cotidiene din sec. XIX.

  Elevii au participat si la o dezbatere despre Riscul consumului si efectul drogurilor asupra tinerilor. Activitatea s-a incheiat prin desenarea unor afise. Totul a pornit de la un film documentar, care arata atat prin animatie, dar si prin interviurile unor medici specialisti in neurologie si psihologie, care sunt factorii directi care actioneaza asupra creierului, dar si a celorlalte organe, efectul consumului de substante interzise.

  Intr-o alta clasa, elevii de-a de la VI B, sub coordonarea profesorului Anca Berenghia au organizat un concurs, unde cei mai curajosi si-au arata talentului, de la beatbox pana la teatru. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet