16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Școala altfel – elevii și-au recondiționat băncile: Foto

Activităţi deosebite în a doua zi din “Săptămâna altfel” la Sadoveanu. Elevii claselor a V a şi a VII a, împreună cu diriginţii au programat pentru această zi o acţiune de recondiţionare a mobilierului din clasă. Şi chiar s-au descurcat de minune. Deşi sunt mici şi lipsiţi de experienţă copii au reuşit să facă faţă provocării.

Timp de câteva ore, peste 20 de copii au curăţat băncile din clasa, le-au şters, apoi le-au dat cu lac. După ce au terminat cu pupitrele, şcolarii au trecut şi la catedră. Activitatea a fost plăcută pentru elevi, care spun că deşi nu au mai făcut niciodată aşa ceva nu li s-a părut greu.

Elevii claselor XI –XII au avut parte astăzi de o lecţie de Prevenire, evaluare şi consiliere antidrog susţinută de comisarul şef de poliţie Costică Romică Ichim. Adolescenţii au primit şi o provocare. Cum timpul a fost scurt, elevii şi-au trecut nelămuririle pe o foaie, urmând să li se răspundă la întrebări pe adresa de e-mail.

Reprezentanţii de la Centrul de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog vor fi prezenţi în această săptămână şi la alte şcoli din judeţ, printre care se află şi liceele din Hîrlău.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow