15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Schimbări la Spitalul CF Paşcani Directorul medical şi purtătorul de cuvânt au demisionat, managerul mai are câteva zile de contract

Începutul de an aduce schimbări la Spitalul Căi Ferate din Paşcani. Peste câteva zile, pe 25 ianuarie, va expira contractul de management al juristei Mihaelei Amariei, cea care este la conducerea unităţii de trei ani de zile. Este foarte probabil că mandatul să fie prelungit încă trei luni de zile până la organizarea unui concurs şi desemnarea noului manager.

Şeful instituţiei a cerut clarificări şi în legătură cu perioada în care a fost în concediu de maternitate, dacă se adaugă sau este inclusă la cea prevăzută în contract. Ea susţine că nu a luat o decizie cu privire la participarea la concurs pentru un nou mandat.

De asemenea unitatea a rămas de câteva zile fără director medical. Asta deoarece doctorul Constantin Melinte a împlinit vârsta de pensionare, la jumătatea acestei luni. Conducerea spitalului a trimis deja două nominalizări pentru ocuparea postului vacant dar Ministerul Transporturilor trebuie să decidă, explica managerul Mihaela Amăriei.
Tot de câteva zile Spitalul CF Paşcani are un nou purtător de cuvânt. Este vorba despre Vasile Loredana, după ce medicul Igor Velenciuc şi-a dat demisia din această funcţie.

Menţionăm că din Consiliul de Administratie al spitalului nu mai face parte şi un reprezentant al legislativului local, aşa cum se întâmplă la Spitalul de Urgenţă Paşcani, conform prevederilor legale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow
Articolul precedentSpectacol de Ziua Unirii
Articolul următorDegustare de vinuri la Hîrlău