4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Un nou președinte în Consiliul de Administrație al Spitalului de Urgență

Schimbari in Consiliului de Administratie de la Spitalul Municipal Pascani. In cursul zilei de miercuri, secretarul general al Primariei Pascani, Irina Jitaru, presedinta acestui consiliu, a fost schimbata din functie. Din partea administratiei locale a fost facuta o noua numire in componenta CA-ului si anume, Costel Beciu.

De dimineata, in prima sedinta de CA la care a participat, a fost numit si presedintele acestui consiliu, prin votul celorlalti membri. De asemenea, in aceeasi intrunire, s-a discutat si despre calendarul concursului pentru ocuparea functiei de manager al spitalului.

De precizat este faptul ca tot din partea primariei a fost numit si un membru supleant, Maricica Grigoras.

Discutii despre aceasta schimbare au fost si in sedinta de Consiliu Local ce a avut loc miercuri la Primarie. Primarul, Marius Pintilie, a motivat ca a schimbat-o din functie deoarece a considerat ca asa este mai bine pentru comunitate si ca legea ii da astfel de atributii. De cealalta parte, secretara spune ca nu cunoaste motivele pentru care a fost inlaturata din aceasta functie, dar a semnat dispozitia pentru legalitate.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow