24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Schimbări importante în traficul rutier din Paşcani. Parcări cu plata în zonele aglomerate

Discutii interesante în cadrul Comisiei de Circulaţie a Primăriei Paşcani întrunită într-o şedinţă , în cursul zilei de ieri. În urma unui raport cu problemele de circulaţie din oraş întocmit de Poliţia Locală s-a ajuns la concluzia că în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local din luna august vor fi supuse aprobării o serie de proiecte de hotărâre cu privire la fluidizarea traficului rutier.

În acest sens comisia se va întruni din nou luna viitoare pentru definitivarea materialelor care vor ajunge la mapa consilierilor. Prima propunere este cea cu privire a amenajarea unor sensuri giratorii: unul în intersectia semaforizata, altul în faţa Spitalului de Urgenţă Paşcani iar altul în fata fostului supermarket Minimax.
În acelaşi context s-a discutat despre amenajarea unor parcări cu plata în zonele cele mai aglomerate ale oraşului şi de noi locuri de parcări fără plată în alte zone ale oraşului. Viceprimarul Vasile Axinte susţine că Primăria Paşcani nu are în intentie de a achiziţiona dispozitive de blocare a roţilor masinilor parcate ilegal şi nici nu există nici un serviciu specializat în oraş care să facă acest lucru. O parcare fără plată va fi amenajata şip e str Garii  lângă lacul Peştişorul pentru decongestionarea traficului în zona bisericii catolice şi a parcului.
Membrii comisiei au vorbit şi despre îndreptarea unei greşeli de semnalizare rutieră pe strada Eugen Stamate, unde este interzis accesul masinilor deşi sunt amenajate două parcări. Reprezentanţii Primăriei spun că aceste semene vor fi înlocuite iar stâlpii montaţi pentru împiedicarea accesului maşinilor vor fi scoşi.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow