11.3 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022
Array

Schimbare, dar cum şi cu cine? Ce răspunsuri au păşcănenii

- Advertisement -

Păşcănenii vor schimbare dar nu prea ştiu cum să o facă. După ce câteva sute de tineri au ieşit în stradă şi au protestat împotriva corupţiei am încercat să aflăm ce soluţii şi alternative au pentru înlocuirea actualei clase politice. Unul dintre organizatorii marşului de săptămâna trecută, Marius Ungureanu,  a spus că actualii consilieri locali şi primarul Dumitru Pantazi ar trebui să nu mai candideze la alegerile locale programate anul viitor. Asta deoarece au votat delegarea serviciilor de apă şi canalizare operatorului ieşean fără consultarea şi informarea populaţiei. Declaraţiile au fost făcute aseară la emisiunea Pulsul Zilei” difuzată de BIT TV.
Întrebat de moderator pe cine ar vota în locul politicienilor de astăzi, tânărul protestatar nu a ştiut ce să răspundă. Mai mult nici măcar nu a ştiut care sunt parlamentarii de Paşcani şi a precizat că nu vrea să candideze.
Nici în stradă lucrurile nu sunt mai clare. Toţi vor o schimbare în bine şi eliminarea corupţiei dar nimeni nu ştie să spună cine anume ar trebui să candideze şi să îşi asume astfel de responsabilităţi.
Alţii spun, însă, că în ultima perioadă au avut loc câteva schimbări substanţiale, în urma investiţiilor.
Nici pe reţelele de socializare păşcănenii nu prea îndrăznesc să spune cine ar fi mai potrivit pentru Primărie şi Consiliul Local Paşcani. Am lansat acesta provocare şi pe site-ul BIT TV acolo, sub protecţia anonimatului, au apărut câteva propuneri: oamenii de afaceri Neculai Apostol de la Kosarom, Doina Cepalis de la Terox şi Leonard Rusu, avocatul Dionisie Afloroaei sau medicul stomatolog Eduard Nica.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow