More

  Schimba sau ramai la fel. Contracandidata lui Ratoi s-a lansat in campanie alaturi de un investitor american. VIDEO

  Array

  Astazi, un nou candidat s-a lansat in cursa electorala. Este vorba despre fostul inspector sef al ISJ Iasi, Liliana Romaniuc care candideaza pentru Camera Deputatilor din partea ARD in Colegiul electoral nr 5 Pascani.

  Candidatul ARD si-a prezentat programul electoral intitulat  “Schimba sau ramai la fel”, punand accent pe dezvoltarea economica a municipiului Pascani prin atragerea de investitii si investitori si pe nevoia de educatie la standarde europene.

  Liliana Romaniuc a fost insotita la conferinta de presa de academicianul  Radu Miron. El a vorbit in termini elogiosi despre activitatea fostei sefe a ISJ Iasi si a apreciat ca aceasta ar putea reprezenta cu onoare municipiul Pascani in viitorul parlament al Romaniei.

  Cel de-al doilea invitat special la lansarea candidate ARD a fost un om de afaceri american. El a vorbit ziaristilor despre Liliana Romaniuc si despre interesul pe care il are de a investi la Pascani, in agricultura sau servicii, concluzionand ca municipiul nostru are un mare potential de dezvoltare.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet