10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Schimba sau ramai la fel. Contracandidata lui Ratoi s-a lansat in campanie alaturi de un investitor american. VIDEO

Astazi, un nou candidat s-a lansat in cursa electorala. Este vorba despre fostul inspector sef al ISJ Iasi, Liliana Romaniuc care candideaza pentru Camera Deputatilor din partea ARD in Colegiul electoral nr 5 Pascani.

Candidatul ARD si-a prezentat programul electoral intitulat  “Schimba sau ramai la fel”, punand accent pe dezvoltarea economica a municipiului Pascani prin atragerea de investitii si investitori si pe nevoia de educatie la standarde europene.

Liliana Romaniuc a fost insotita la conferinta de presa de academicianul  Radu Miron. El a vorbit in termini elogiosi despre activitatea fostei sefe a ISJ Iasi si a apreciat ca aceasta ar putea reprezenta cu onoare municipiul Pascani in viitorul parlament al Romaniei.

Cel de-al doilea invitat special la lansarea candidate ARD a fost un om de afaceri american. El a vorbit ziaristilor despre Liliana Romaniuc si despre interesul pe care il are de a investi la Pascani, in agricultura sau servicii, concluzionand ca municipiul nostru are un mare potential de dezvoltare.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow