17.4 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

Schimba sau ramai la fel. Contracandidata lui Ratoi s-a lansat in campanie alaturi de un investitor american. VIDEO

Astazi, un nou candidat s-a lansat in cursa electorala. Este vorba despre fostul inspector sef al ISJ Iasi, Liliana Romaniuc care candideaza pentru Camera Deputatilor din partea ARD in Colegiul electoral nr 5 Pascani.

Candidatul ARD si-a prezentat programul electoral intitulat  “Schimba sau ramai la fel”, punand accent pe dezvoltarea economica a municipiului Pascani prin atragerea de investitii si investitori si pe nevoia de educatie la standarde europene.

Liliana Romaniuc a fost insotita la conferinta de presa de academicianul  Radu Miron. El a vorbit in termini elogiosi despre activitatea fostei sefe a ISJ Iasi si a apreciat ca aceasta ar putea reprezenta cu onoare municipiul Pascani in viitorul parlament al Romaniei.

Cel de-al doilea invitat special la lansarea candidate ARD a fost un om de afaceri american. El a vorbit ziaristilor despre Liliana Romaniuc si despre interesul pe care il are de a investi la Pascani, in agricultura sau servicii, concluzionand ca municipiul nostru are un mare potential de dezvoltare.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow