11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Schimb de juristi intre primarie si R.A.G.C.L

Primaria Pascani cauta un nou jurist. In acest sens va organiza un concurs la inceputul lunii martie, dupa ce unul dintre juristii institutiei a fost angajat deja la R.A.G.C.L.
Probele, conditiile de participare si informatiile legate de organizarea concursului au fost publicate astazi intr-un comunicat de presa dat de Primaria Municipiului Pascani.
Concursul va avea loc in data de 5 martie la ora 10.00, proba scrisă şi în data de 09.03.2015 la ora 10,00 – interviul.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul instituţiei în termen de 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a (până la data de 23.02.2015 inclusiv, ora 16,00).
Condiţii de participare la concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Compartimentului Juridic şi Contencios: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare;studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice.
 
In timp ce fosta jurista de la R.A.G.C.L, Eliza Novac, lucreaza deja la Primaria Municipiului Pascani, noul jurist de la Regia de Termoficare este Lucian Cojocaru, fostul jurist al Primariei Pascani.
Mentionam ca acesta a fost implicat in scandalul de la primarie, legat de  furtul celor 3, 6 miliarde de lei vechi si descoperit de inspectorii Curţii de Conturi. Prejudiciul a fost recuperat parţial.
 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow