23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Fantomele fostei administrații bântuie directorii de școli

O institutie de invatamant din Pascani a ajuns sa fie executata silit din cauza unor investitii neachitate din anul 2008. De frica sa nu fie cercetata penal, sefa institutiei a adus astazi in atentia Comisiei Economice aceasta problema si a cerut consilierilor sa aloce banii respectivi. In aceeasi situatie se afla si alte scoli din Pascani care au facut investitii cu acordul Consiliului Local dar care nu au fost achitate de administratia Craciunescu.

centea craciunescu si unirea
Este vorba despre Colegiul CF Unirea cea mai mare scoala din Pascani. Institutia mai datoreaza 150 000 de lei unei societati comerciale care intre timp a intrat in insolventa. Aceasta a executat mai multe lucrari de modernizare a unor sali de clasa dar nu a primit decat o parte din bani. Investitia estimata la peste 800 000 lei a fost aprobata de Consiliul Local de la acea vreme. O parte din bani au venit de la Guvern iar restul nu au fost achitati de fosta admisnitratie.

Consilierii vor decide maine daca datoria istorica va fi achitata pana la sfarsitul anului. Acum in buget sunt prevazute doar 80 000 lei pentru Colegiul Unirea. Directoarea institutiei a atras atentia ca daca datoria nu va fi urgent achitata este posibil ca sefii institutiei sa fie trasi la raspundere din punct de vedere penal.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow