More

  Scene de război la Sodomeni. Explozie puternică din cauza unor proiectile vechi (FOTO)

  Array

  Explozie proiectileScene de razboi in suburbia Sodomeni. In cursul acestei dimineti, pe un teren viran din zona, a avut loc o explozie puternica, din cauza unor proiectile ,din al doilea razboi mondial.

  Suburbia Sodomeni a fost zguduita din temelii, dupa ce pirotehnistii din cadrul Inspectoratului de Urgenta Iasi, au detonat controlat un numar de 59 de bombe de aviatie si proiectile adunate in ultimele luni, din zona Pascani.

  Actiunea a fost pregatita inca de ieri, cand pompierii pascaneni au sapat o groapa adanca de cativa metri pentru ca activitatea de astazi sa se desfasoare in conditii de siguranta.

  Explozie proiectile1Cele peste 100 de kg de bombe neexplodate au fost aduse cu ajutorul unui camion, iar o echipa de specialisti din cadrul ISU Iasi au ingropat intreaga cantitate alaturi de explozibili C4.

  Explozie proiectile2Conform comandantului, Doru Catana, deflagratia de astazi, provocata controlat, a fost una de marime medie.

  Acesta recomanda cetatenilor din mediul rural care gasesc astfel de proiectile provenite din ultimul razboi mondial, sa anunte de urgenta prin 112 autoritatile, deoarece multe dintre acestea sunt inca in stare de functionare si pot oricand sa explodeze la cea mai mica miscare.

  Explozie proiectile3

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet