11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Scenă înfiorătoare: cadavrul unui tânăr a fost găsit sfâșiat de câini

Caz cutremurător la Hârlău, cadavrul unui bărbat a fost găsit sâmbătă, sfâșiat de câini, în apropierea gării din oraș. Tânărul de numai 35 de ani, care și-a găsit sfârșitul într-un mod groaznic, ar fi consumat alcool în noapte tragicului eveniment, iar polițiștii anchetează cazul pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sâmbătă noaptea în zona gării din Hârlău a fost descoperit cadavrul unui tânăr, sfâșiat de câini. Neamțu Dumitru, de numai 35 de ani din Zagavia, comuna Scobinți, nu avea ocupație, dar muncea cu ziua pe unde era primit, pentru a mai câștiga un ban și a se întreține. El locuia cu părinții săi în Zagavia și suferea de mai multe boli, fiind internat în trecut și pentru afecțiuni de natură psihică.

Ultima dată a fost văzut în seara de vineri, pe 9 octombrie, când ar fi părăsit locuința părinților, după care ar fi consumat alcool. În noaptea de sâmbătă un agent de pază de la o societate comercială, care patrula prin zonă în timpul serviciului, a găsit corpul neînsuflețit al bărbatului pe un teren viran, în zona gării, în dreptul locuinței Gherman și a chemat imediat polițiștii.
caini gara harlau
În urma verificărilor efectuate de poliție, persoana a fost identificată, iar corpul său a fost transportat la Institutul de Medicină Legală de la Iași, în vederea necropsiei pentru a fi stabilită cu exactitate cauza morții. În prezent, polițiștii cercetează toate împrejurările în care s-a produs tragedia, iar primăria susține că va lua măsuri pentru strângerea câinilor comunitari, deoarece de 2 luni de zile nu se mai ocupă nimeni de aceste acțiuni, persoanei responsabile cu tranchilizarea patrupedelor, fiindu-i restras permisul de port armă.

Constantin Cernescu, primarul orașului susține că mulți dintre câinii din oraș au fost aduși de cetățenii din satele apropiate, care îi abandonează în zona gării, motiv pentru care numărul lor a crescut în ultimul timp. De săptămâna viitoare urmează ca această situație să fie rezolvată de către primărie.
Mai precizăm că astăzi, sora lui Dumitru Neamțu, bărbatul găsit sfâșiat de câini, a ajuns în țară din Italia, unde lucrează, urmând să-i ridice trupul neînsuflețit de la Institutul de Medicină Legală din Iași, pentru a-l duce acasă și a-l înmormânta.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow