13.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Scările mari nu au fost deschise. Politia păzeşte intrările, în urma unui accident

Scările mari din Paşcani nu au fost redeschise. Circulaţia este în continuare restricţionată până la finalizarea lucrărilor de reabilitate. Anunţul a fost făcut astăzi de purtătorul de al administraţiei locale după ce în presă a apărut informaţia că scările ar fi fost deschise. Mai mult, căile de acces sunt păzite de poliţiştii locali şi au fost puse garduri de protecţie. La fel se întâmpla şi pe scările mici,  aflate şi ele în renovare.
Măsurile au fost luate după ce un trecător s-a accidentat  zilele trecute în timp ce urcă scările, din cauza unor sârme de oţel ieşite din beton. Bărbatul a venit astăzi la audienţe şi a solicitat să fie despăgubit, după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Pentru a evita astfel de situaţii administratia locală a cerut constructorului să nu mai permită accesul pietonilor până la finalizarea lucrărilor. În loc să foloseasca căile ocolitoare de acces, de câteva săptămâni de zile unii trecători se încăpăţânează să îndepărteze sau să sară gardurile şi să coboare sau să urce scările chiar dacă muncitorii pun plăcile ceramice şi balustradele. Administraţia locală face apel la populaţie să înţeleagă că acolo este şantier în lucru şi că nu se poate circula.
Investiţia ar urma să fie finalizata până la sfârşitul octombrie, susţin reprezentanţii Primăriei. Tot până atunci trebuie încheiate şi lucrările de amenajare a Esplanadei. Cheltuielile sunt acoperite din fonduri europene şi cofinanţare de la bugetul local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow