17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Scandaluri și alcool pe străzile din Pașcani

Cazuri Politia LocalaNu trece o zi fara ca politistii locali sa identifice tineri care consuma alcool sau fac scandal pe domeniul public. Adeseori, autoritatile sunt sesizate de vecini sau trecatori care nu mai suporta urletele si comportamentul necivilizat al teribilistor.

Daca s-ar trage o concluzie in urma statisticilor prezentate de Politia Locala, despre Pascani s-ar putea spune ca este un oras cu oameni bogati iar tinerii care consuma frecvent alcool in spatiul public au locuri de munca si nu mai au ce face cu banii, situatie care nu este deloc asa.

Astazi, comandantul Politiei Locale a mai prezentat alte cateva zeci de cazuri, in care persoane tinere au fost sanctionate pentru consum de alcool, scandal si injurii adresate oamenilor legii.

Este si cazul a cinci tineri care au fost depistati in noaptea de 16 mai, in jurul orelor 03:35, consumand alcool si facand mizerie in fata blocului T8 de pe strada Moldovei. Nu mai putin de 22 de milioane de lei vechi au primit in total amenda cei cinci barbati, pentru urletele si tipetele lor dar si pentru aruncarea pet-urilor de bere pe spatiul verde.

Un alt caz mult mai sugestiv este cel al unui grup de tineri surprins de camerele de luat vederi in timp ce imparteau o sticla de wiskey, chiar pe esplanada din zona vale. Pe imagini se observa ca alaturi de cei trei baieti se afla si doua fete, care nu sunt deloc obosite de ora tarzie de afara si toarna si ele pe gat taria, cu grade multe. Incidentul s-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica iar la fata locului a sosit o patrula a politiei locale care i-a amendat pe adolescentii teribilisti.

Lista continua cu un scandal care a avut loc pe strada Mihai Eminescu, in fata magazinului Lorimer. Pe 17 mai, la orele 02:45, lucratorii de politie au intervenit in zona pentru a linisti mai multi tineri care s-au luat la bataie. Mihai Adam Acsinte, Dumitru Dan Buzila si Mihai Morosanu, toti din Pascani, au fost sanctionati cu cate 200 de lei amenda.

Capitanul Vasile Avasiloaie trage un semnal de alarma cu privire la consumul din ce in ce mai mare de alcool din spatiul public, majoritatea celor amendati fiind din randul adolescentilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow