More

  Scandalul și amenda de sute de lei

  Array

  Curg amenzile date de polițiștii locali pentru alcool și scandal în locurile publice. Câțiva oameni, în toată fire, trebuie să achite între două și 400 de lei pentru violența de care au dat dovadă.

  De exemplu, A .T. în vârstă de 48 ani din Pașcani a fost depistat de oamenii legii, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un parc de joacă în timp ce consuma alcool. A fost amendat conform HCL 44/2011 cu 400 de lei.

  Bărbatul a fost depistat consumând alcool în parcul de joacă amplasat pe strada Moldovei, în spatele blocului Crinul. La intrarea în locul destinat copiilor sunt afișate obligațiile ce trebuie respectate în perimetrul luia declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani.

  Aflându-se pe strada Ion Crreangă din Municipiu Pașcani, trei bărbați s-au luat la ceartă de numai poliția a putut să-i domolească. Incidentul a pornit pe fondul unui conflict mai vechi dar și a consumului de alcool.

  “R. F. de 33 ani, H. C. de 51 ani și A. M. De 66 ani, toți din Pașcani au provocat un scandal în ziua de 26 septembrie. Ei se aflau pe strada Ion Creangă, iar după ce conflictul a fost aplanat de polițiști, au de achitat amenda de 200 de lei, fiecare, la legea 61/1991 – tulburarea liniștii și ordinii publice. a declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani.

  Cu 75 de lei a fost sancționat și un minor din Pașcani pentru că stătea cu picioarele pe o bancă amplasată pe strada Aleea Ștefan cel Mare din oraș.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI