21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Scandalul “mita” la Actualitatea TV, varianta PSD. Vasile Axinte: Nu am încercat să îi cumpăr, ei au cerut 2500 de Euro

horacredit.ro/
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
creditprime.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Viceprimarul Vasile Axinte, cel care este acuzat că ar fi încercat să cumpere bunăvoinţa jurnaliştilor de la Actualitatea TV Paşcani neagă acuzaţiile care i-au fost aduse. El susţine că nu a fost trimis de primarul Dumitru Pantazi pentru a vorbi cu ziariştii despre un eventual contract de publicitate pentru perioada campaniei electorale ci a fost invitat de mai multe ori chiar de patronul televiziunii, Răzvan Grecu.
“Am fost întrebat de mai multe ori ce face PSD în campania electorală şi am fost invitat să discut despre un eventual contract de publicitate electorală. Mi s-a cerut 25000 de Euro după care am fost întrebat dacă am un răspuns în legătură cu oferta lor. Nu am fost  trimis de primarul Dumitru Pantazi, a fost decizia mea pentru că urma să mă ocup de campania electorală. Este un demers firesc, toate partidele poartă astfel de discuţii pentru publicitate electorală, în condiţii legale nu altfel. Nu mă refer doar pentru televiziuni ci şi pentru ziarele şi site-urile de ştiri. Era suficient să spună că nu sunt interesaţi, că vor să promoveze doar candidatul PNL şi ar fi fost clar pentru toată lumea. Faptul că au mers mai departe, au înregistrat discuţia, şi au publicat-o denotă că am fost atras într-o cursă, că au avut un plan de discreditare a mea şi a primarului.”

Mai mult, Axinte susţine că transcrierea înregistrării audio cu negocierea publicată de ATV este inexacta, scoasă din context şi conţine mai multe fraze adăugate şi că va da în judecată postul Actualitatea TV.
“Sunt multe cuvinte din transcriere neadevărate sau inexacte. Să publice şi înregistrarea audio, cea needitata. Am discutat deja cu un avocat, urmează să îi dau în judecată…”
Primarul Dumitru Pantazi confirma varianta colegului său de partid.
“Nu am vorbit şi nici nu i-am cerut viceprimarului Vasile Axinte să negocieze ceva cu jurnaliştii. Deocamdata ne organizăm pentru campania electorală, nu a fost stabilit nici un buget, nu avem încheiat nici un contract..” a explicat edilul municipiului.
Menţionăm că ţinta acestui scandal este primarul Dumitru Pantazi, candidatul PSD pentru un nou mandat la alegerile locale din 5 iunie. Jurnaliştii ATV au regizat acest spectacol şi pentru a-şi spăla ruşinea după scandalul cu Apa Vital, societate linşata mediatic in contextul in care a refuzat să încheie un contract de publicitate de 5000 lei pe lună cu ATV.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI