More

  Scandalul continuă: Plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva managerului de la Spitalul CF Pașcani

  Array

  Spitalul CF PascaniScandalul în cazul numirii unui nou manager la Spitalul CF din Pașcani continuă cu sancțiuni administrative și plângeri penale. După mai bine de o lună de zile de la instalarea în funcția de manager a juristei Mihaela Amariei, tensiunea în rândul cadrelor medicale nu a scăzut.

  În cursul săptămânii trecute, medicul specialist Doina Abdalla a depus o plângere penală împotriva managerului, pentru abuz în serviciu. Mai exact, la scurt timp de la numire, doctorița a fost sancționată administrativ de către șefa, pentru că nu a dorit să mai ocupe funcția de șef de secție la Interne.

  La Poliția Municipiului Pașcani a fost depusă în cursul săptămânii trecute, de către un medic al Spitalului CF, o plângere penală pentru abuz în serviciu. În cauză, se efectuează verificări pentru a se stabili dacă persoana reclamată se face vinovată de săvârșirea acestei infractiuni”, a precizat pentru TV BIT, comisarul-șef Tiberiu Dogaru.

  Potrivit unor surse din interiorul Spitalului, întregul colectiv de angajați nu recunoaște decizia de numire a noului manager. Mai mult decât atât, niciunul dintre medici nu a dorit să facă parte din noua echipă medicală, astfel rămânând vacante posturile de director medical și de șefi de secție.

  Contactate de reporterul TV BIT, atât soția doctorului Abdel cât și managerul Mihaela Amariei, nu au dorit să comenteze această situație.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI