More

  Scandalul continuă: Plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva managerului de la Spitalul CF Pașcani

  Array

  Spitalul CF PascaniScandalul în cazul numirii unui nou manager la Spitalul CF din Pașcani continuă cu sancțiuni administrative și plângeri penale. După mai bine de o lună de zile de la instalarea în funcția de manager a juristei Mihaela Amariei, tensiunea în rândul cadrelor medicale nu a scăzut.

  În cursul săptămânii trecute, medicul specialist Doina Abdalla a depus o plângere penală împotriva managerului, pentru abuz în serviciu. Mai exact, la scurt timp de la numire, doctorița a fost sancționată administrativ de către șefa, pentru că nu a dorit să mai ocupe funcția de șef de secție la Interne.

  La Poliția Municipiului Pașcani a fost depusă în cursul săptămânii trecute, de către un medic al Spitalului CF, o plângere penală pentru abuz în serviciu. În cauză, se efectuează verificări pentru a se stabili dacă persoana reclamată se face vinovată de săvârșirea acestei infractiuni”, a precizat pentru TV BIT, comisarul-șef Tiberiu Dogaru.

  Potrivit unor surse din interiorul Spitalului, întregul colectiv de angajați nu recunoaște decizia de numire a noului manager. Mai mult decât atât, niciunul dintre medici nu a dorit să facă parte din noua echipă medicală, astfel rămânând vacante posturile de director medical și de șefi de secție.

  Contactate de reporterul TV BIT, atât soția doctorului Abdel cât și managerul Mihaela Amariei, nu au dorit să comenteze această situație.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Electrocasnicele vor avea o nouă etichetă energetică în UE. Ce schimbări aduce noua scară de consum de la 1 martie

  Uniunea Europeană introduce o nouă etichetă energetică îmbunătățită a UE pentru aparatele de uz casnic în toate țările europene, care urmează să fie implementată...

  Ce este AMOC. E la cel mai scăzut nivel din ultimii 1.000 de ani și poate aduce apocalipsa în Europa și SUA

  Circulația Oceanului Atlantic care stă la baza Curentului Golfului (Gulf Stream), sistemul meteorologic ce produce vremea caldă și moderată în Europa, este la cel...

  Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada

  După furtuna care a lovit Capitala sâmbătă seară, experţii atrag atenţia că ne îndreptăm spre o eră deloc plăcută din punct de vedere termic. Fenomene...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp