8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Scandalul continua la blocul ramas fara apa. Liderii anti-Apavital o fac pe-a detectivii in loc sa semneze contractele pentru reluarea furnizarii

Scandal in aceasta dimineata la blocul Moldova din Pascani, acolo unde furnizarea apei a fost intrerupta in urma cu doua zile. Locatarii au vrut astazi sa se rebranseze la reteaua de apa, insa planurile le-au fost date peste cap. Ei au sunat la regia de termoficare pentru a anunta o avarie, iar in momentul in care un angajat a venit sa verifice ce s-a intamplat, oamenii nu l-au mai lasat sa inchida usile la microcentrala. In acelasi timp, conducerea RAGCL a sunat la 112 si a anuntat incidentul iar mai multi politisti s-au dus la fata locului.

20150521_104859

Pascanenii au spus apoi ca actiunea lor este pentru a strange dovezi impotriva ApaVital, care in mod abuziv le-ar fi oprit apa. Au vrut ca instalatiile sa fie fotografiate de criminalistii de la Politia Pascani si vor sa faca o plangere penala impotriva societatii iesene.

20150521_102524

Totodata, ei au cerut ca de fata sa fie si directorul RAGCL, Gelu Nedelcu, care in prima faza ar fi refuzat. Oamenii au mers pana la edilul orasului, Dumitru Pantazi, care se afla la depunerile de coroane de Ziua Eroilor pentru a-i cere sa intervina in problema lor si sa il convinga pe cel care conduce regia de termoficare sa vina la blocul Moldova.

 

Intr-un final, in fata scarii a venit si Gelu Nedelcu, iar oamenii i-au cerut explicatii pentru ce s-a intamplat in urma cu doua zile, cand angajatii APAVITAL au intrat in microcentrala si au oprit furnizarea apei. El le-a explicat oamenilor ca exista un protocol si ca el a fost instiintat ca se fac lucrari.

 

Chiar si cu tot scandalul de astazi, oamenii au ramas in continuare fara apa in locuinte. Interesant este ca liderii miscarii anti-ApaVital in loc sa se preocupe pentru a gasi solutii rapide pentru rebransarea apartamentelor la reteaua de apa sunt mai preocupati de a face reclamatii iar lumea nu intelege nimic.

 

Mentionam ca la o scara de la blocul Moldova, unde nu a fost sistata apa, locatarii au pus lacat la usa microcentralei pentru a impiedica accesul muncitorilor de la ApaVital.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow