4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Scandalagiu în arest după ce nu a ţinut cont de o interdicţie judecătorească

Duba penitenciarul IasiBatausul care a terorizat o comuna intreaga de langa Targu Frumos nu a scapat nepedepsit. Zilele trecute, teribilistul in varsta de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile dupa ce nu a respectat o hotarare a judecatorilor pascaneni conform careia era obligat sa nu paraseasca localitatea.

Mihai Rusu a fost adus in fata magistratilor dupa ce a provocat mai multe scandaluri pe raza localitatii Baltati, impreuna cu fratele si tatal sau.

Initial, procurorii au solicitat magistratilor sa fie cercetat in stare de arest preventiv pentru infractiunea de ultraj, dar la acea data s-a decis ca acesta sa anchetat in libertate cu conditia sa nu plece din comuna si sa se prezinte periodic la politie. Insa, tanarul nu a respectat niciuna dintre conditii si astfel a fost retinut de politisti in data de 10 septembrie.

Faptele pentru care acesta este cercetat s-au petrecut in zilele de 15 respectiv 21 august cand impreuna cu tatal si fratele sau au provocat scandal si l-au agresat pe un consatean, in plina strada.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow