More

  Scandalagiu amendat cu o mie de lei

  Array

  Din cauza alcoolului consumat, din ce în ce mai multe persoane fac scandal şi totul se încheie cu o amendă dată de către oamneii legii, în cele mai multe cazuri aceştia fiind şi cei care aplanează conflictul. În acest weekend, poliţiştii au intervenit în zece astfel de situaţii. Unul dintre scandalagii a şi fost amendat cu o mie de lei.

  Amenzi de peste 7 mii de lei au fost date într-o noapte, 29 spre 30 august, de către poliţişti în urmă unei acţiuni în mediul rural, pentru că au fost găsite nereguli în timpul activităţii de prevenire a furturilor, faptelor comise cu violenţă dar şi a evenimetelor rutiere.

  Astfel, au fost controlate 21 de autovehicule, verificaţi 15 căruţaşi şi aplanate 10 stări conflictuale. Au fost legitimate 66 de persoane şi controlaţi 8 agenţi economici. Au fost aplicate 32 sancţiuni contravenţionale.

  De exemplu, un tânăr în vârstă de 26 de ani din comună Miroslovesti a fost liniştit cu o amendă pentru că nu mai contenea să adreseze cuvinte jicnitoare şi a provocat scandal într-un bar de pe raza aceleaşi comune.

  Poliţiştii vor continuă şi în următoarele zile acţiunile de acest gen.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet