1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Scandalagioaice puse la punct de politistii pascaneni

Dacia Logan Politia Locala PascaniSe intampla mereu sa auzim in jurul nostru injurii sau expresii jignitoare la adresa anumitor persoane, insa fara sa ne gandim ca protagonistii acestor situatii neplacute pot fi cu adevarat sanctionati.

Totusi, realitatea din orasul nostru ne arata ca organele de ordine isi fac datoria atunci cand vine vorba de indignarea trecatorilor de pe strada sau a cetatenilor aflati la cumparaturi in piete.

Astfel s-a intamplat si vinerea trecuta, cand, pe strada Libertatii, numita Olga Chelaru s-a manifestat violent atat in limbaj, cat si fizic, fata de Valcescu Manuela, in timp ce, in ziua de duminica, un scandal asemanator a izbucnit si in piata Eugen Stamate, cand Ciuraru Bereta s-a manifestat agresiv fata de numitul Solonica Adrian.

Pentru injuriile si manifestarile lor violente protagonistele acestor doua scandaluri au fost sanctionate de polititi, prima cu amenda in cuantum de 200 de lei, iar cea de-a doua cu amenda in cuantum de 500 de lei, potrivit legii 61/1991.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow