21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Scandalagiii de la Sodomeni au fost trimisi in judecata

Fratii Amariei

In urma scandalului de la inceputul lunii iunie ce a avut loc intr-un club din suburbia Sodomeni, 2 persoane au fost agresate de 3 tineri din Pascani. Cei din urma au fost trimisi zilele trecute in judecata, doi dintre ei in lipsa.

Mai exact este vorba despre evenimentul din noaptea de 8 spre 9 iunie, cand fratii Amariei impreuna cu Neculaie Borgovanu au facut un scandal monstru in fata unui club din suburbia Sodomeni. In incident, un barbat de cetatenie spaniola si un alt tanar au fost agresati printre care si Ovidiu Slatineanu, care a fost transportat ulterior la spital cu diagnosticul de fractura de mandibula. Desi, cel din urma a refuzat sa depuna plangere pe numele prietenilor sai, celelalte doua persoane agresate au sesizat autoritatile. Din rechizitoriul procurorilor, a rezultat ca agresorii i-au aplicat un numar de 14 lovituri cu piciorul unei victime, care in trecut a fost sportiv si a reusit sa se apere fara a suferi leziuni grave. Toate faptele au fost suprinse pe camere de supraveghere al clublui din Sodomeni.

In prezent, tanarul retinut a fost introdus in arestul IPJ Iasi iar Petrica si Cristi Amariei, au fost dati in urmarire internationala.

Sursa foto: facebook.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow