More

  Scandalagiii de la Sodomeni au fost trimisi in judecata

  Array

  Fratii Amariei

  In urma scandalului de la inceputul lunii iunie ce a avut loc intr-un club din suburbia Sodomeni, 2 persoane au fost agresate de 3 tineri din Pascani. Cei din urma au fost trimisi zilele trecute in judecata, doi dintre ei in lipsa.

  Mai exact este vorba despre evenimentul din noaptea de 8 spre 9 iunie, cand fratii Amariei impreuna cu Neculaie Borgovanu au facut un scandal monstru in fata unui club din suburbia Sodomeni. In incident, un barbat de cetatenie spaniola si un alt tanar au fost agresati printre care si Ovidiu Slatineanu, care a fost transportat ulterior la spital cu diagnosticul de fractura de mandibula. Desi, cel din urma a refuzat sa depuna plangere pe numele prietenilor sai, celelalte doua persoane agresate au sesizat autoritatile. Din rechizitoriul procurorilor, a rezultat ca agresorii i-au aplicat un numar de 14 lovituri cu piciorul unei victime, care in trecut a fost sportiv si a reusit sa se apere fara a suferi leziuni grave. Toate faptele au fost suprinse pe camere de supraveghere al clublui din Sodomeni.

  In prezent, tanarul retinut a fost introdus in arestul IPJ Iasi iar Petrica si Cristi Amariei, au fost dati in urmarire internationala.

  Sursa foto: facebook.com

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet