25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Scandalagii amendati dupa ce au fost surprinsi cu camerele de luat vederi. VIDEO

camere supraveghere foto

Cateva persoane au fost amendate zilele trecute de catre politistii locali pascaneni pentru ca au avut un comportament antisocial.

O parte dintre aceste fapte au fost suprinse si de camerele de supraveghere amplasate in zona vale, care ne arata o realitate trista, in care tinerii tipa, injura sau consuma alcool in spatii publice.

Vineri, 28 mai,  Marius Copot de 27 ani din Pascani ce se afla pe Dealul Spirei, unde injura ca la usa cortului persoanele din acea zona, printre ei numarandu-se si Mosii Comanita Iordache, care a sesizat politia.

Lucratorii Politiei Locale Pascani, l-au amendat pe acesta cu 200 ron pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Pe data de 29 mai, Vasile Petrescu în vârstă de 46 de ani din Pașcani se afla pe strada Gării, în fața supermaketului Penny, unde injura cativa trecatori din aceasta zona. Politistii locali au constatat faptul ca barbatul se afla in stare avansata de ebrietate, dupa ce a consumat o cantitate considerabila de alcool sanitar. Si acesta a fost sanctionat cu 200 ron amenda.

O zi mai tarziu, pe 30 mai, Bogdan Popoaia în vârstă de 20 de ani din comuna Valea Seacă a fost depistat  pe strada. Cuza Vodă in zona scarilor mari unde tulbura ordinea și liniștea publică , prin țipete și strigăte.

Camerele de supraveghere l-au surprins si pe un sofer pascanean, care nu a respectat indicatorul “acces interzis”. Este vorba despre Bogdan Sofrac, de 27 ani din Pascani care a patruns pe strada 1 Decembrie 1918 cand in zona se faceau lucrari de asfaltare, desi la intrare pe aceasta strada se regasea indicatorul de interzicere.

In urma faptei sale, soferul a fost amendat cu 150 lei amenda si cu 2 puncte de penalizare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow