17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Scandalagii amendati de politia locala

Ultima moda pentru a te face auzit sunt cuvintele jignitoare. Cel putin asa cred unii oameni care s-au ales cu amenzi usturatoare pentru limbajul vulgar.
In cursul zilei de 2 noiembrie, Vasile Miron in varsta de 58 ani din Pascani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a tulburat linistea si ordinea publica prin expresii jignitoare persoanelor ce se aflau in incinta Primariei Municipiului dar si personalului institutiei. Barbatul a fost calmat de politistii pascaneni cu o amenda in valoare de 200 lei.

A doua zi, o femeie in varsta de 39 ani, Angelica Ursan consuma bauturi alcoolice pe strazile din Pascani fapt care ulterior a dus la schimbarea vocabularului femei, adresand cuvinte jignitoare unor micuti cu varsta de 10 respectiv 11 ani. De asemenea, femeia a fost sanctionata de politistii pascaneni cu o amenda de 100 lei pentru consumarea de bauturi alcoolice in spatiu public si o a doua amenda in valoare de 200 lei pentru injuriile la adresa minorilor.

Pentru expresii jignitoare a fost amendat si Constantin Lupu, in varsta de 38 ani, din judetul Suceava. Barbatul se certa cu Florin Vartea in cursul zilei de 05 noiembrie, in fata Spitalului Muncipal fapt care a dus la indignarea trecatorilor din zona. Suceaveanul a fost sanctionat cu o amenda in valoare de 200 lei.

Alte articole