17.2 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Scandalagii amendati de politia locala

Ultima moda pentru a te face auzit sunt cuvintele jignitoare. Cel putin asa cred unii oameni care s-au ales cu amenzi usturatoare pentru limbajul vulgar.
In cursul zilei de 2 noiembrie, Vasile Miron in varsta de 58 ani din Pascani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a tulburat linistea si ordinea publica prin expresii jignitoare persoanelor ce se aflau in incinta Primariei Municipiului dar si personalului institutiei. Barbatul a fost calmat de politistii pascaneni cu o amenda in valoare de 200 lei.

A doua zi, o femeie in varsta de 39 ani, Angelica Ursan consuma bauturi alcoolice pe strazile din Pascani fapt care ulterior a dus la schimbarea vocabularului femei, adresand cuvinte jignitoare unor micuti cu varsta de 10 respectiv 11 ani. De asemenea, femeia a fost sanctionata de politistii pascaneni cu o amenda de 100 lei pentru consumarea de bauturi alcoolice in spatiu public si o a doua amenda in valoare de 200 lei pentru injuriile la adresa minorilor.

Pentru expresii jignitoare a fost amendat si Constantin Lupu, in varsta de 38 ani, din judetul Suceava. Barbatul se certa cu Florin Vartea in cursul zilei de 05 noiembrie, in fata Spitalului Muncipal fapt care a dus la indignarea trecatorilor din zona. Suceaveanul a fost sanctionat cu o amenda in valoare de 200 lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Inca un tanar, in legislativul pascanean: “Săracă nu este o comunitate care nu are bani, ci o comunitate care nu are vise!

Legislativul pascanean are un nou consilier local. La inceputul sedintei ordinare din 28 octombrie a.c. , Alexandru...

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI