14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023
Array

Scandal rusinos la Valea-Seaca. Consilierii din opozitie, cercetati penal pentru fals si uz de fals. Incercari de demitere a viceprimarului, numirea unui nou consilier blocata

Sapte consilieri din comuna Valea-Seaca au fost reclamati la Politie pentru fals si uz de fals. Plangerea a fost facuta de viceprimarul localitatii, Nicolae Miron, dupa ce a constatat ca, convocatoarele sedintelor in care s-a incercat schimbarea sa din functie, contin semnaturi false. O alta problema in legislativ, este faptul ca opozitia refuza sa valideze un mandat de consilier local de la UNPR.

Sapte consilieri din Valea-Seaca sunt cercetati intr-un dosar pentru fals si uz de fals. Sesizarea a fost facuta de viceprimarul comunei, dupa ce sapte consilieri din opozitie incearca de sase luni sa il demita din functie. Alesii, doi de la PNL, 3 de la PSRO si 2 de la ALDE, au initiat pana acum mai multe proiecte de hotarare, pe motive politice.

De cealalta parte, consilierii de la putere, PSD si UNPR, se chinuie de peste un an de zile sa isi refaca majoritatea dupa ce un post de consilier local de la UNPR a ramas vacant.

De la ultimele alegeri locale si pana in prezent, opozitia refuza sa valideze noul mandat, gasind de fiecare data diverse motive. Ultima discutie pe acest subiect a avut loc in sedinta de ieri. Si de aceasta data proiectul a fost respins pe motiv ca a fost initiat de viceprimar.

 

Mai mult decat atat, primarul spune ca ar fi fost amenintat cu plangere penala pe motiv ca a refuzat sa puna, inca o data, pe ordinea de zi proiectul pentru demiterea viceprimarului.

 

Mentionam ca sedintele de Consiliu Local din Valea Seaca se transforma de fiecare data intr-un scandal de nedescris, prestatia majoritatii consilierilor locali fiind rusinoasa.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow