More

  Scandal rusinos la Valea-Seaca. Consilierii din opozitie, cercetati penal pentru fals si uz de fals. Incercari de demitere a viceprimarului, numirea unui nou consilier blocata

  Array

  Sapte consilieri din comuna Valea-Seaca au fost reclamati la Politie pentru fals si uz de fals. Plangerea a fost facuta de viceprimarul localitatii, Nicolae Miron, dupa ce a constatat ca, convocatoarele sedintelor in care s-a incercat schimbarea sa din functie, contin semnaturi false. O alta problema in legislativ, este faptul ca opozitia refuza sa valideze un mandat de consilier local de la UNPR.

  Sapte consilieri din Valea-Seaca sunt cercetati intr-un dosar pentru fals si uz de fals. Sesizarea a fost facuta de viceprimarul comunei, dupa ce sapte consilieri din opozitie incearca de sase luni sa il demita din functie. Alesii, doi de la PNL, 3 de la PSRO si 2 de la ALDE, au initiat pana acum mai multe proiecte de hotarare, pe motive politice.

  De cealalta parte, consilierii de la putere, PSD si UNPR, se chinuie de peste un an de zile sa isi refaca majoritatea dupa ce un post de consilier local de la UNPR a ramas vacant.

  De la ultimele alegeri locale si pana in prezent, opozitia refuza sa valideze noul mandat, gasind de fiecare data diverse motive. Ultima discutie pe acest subiect a avut loc in sedinta de ieri. Si de aceasta data proiectul a fost respins pe motiv ca a fost initiat de viceprimar.

   

  Mai mult decat atat, primarul spune ca ar fi fost amenintat cu plangere penala pe motiv ca a refuzat sa puna, inca o data, pe ordinea de zi proiectul pentru demiterea viceprimarului.

   

  Mentionam ca sedintele de Consiliu Local din Valea Seaca se transforma de fiecare data intr-un scandal de nedescris, prestatia majoritatii consilierilor locali fiind rusinoasa.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet