More

  Scandal pentru putere la Ruginoasa. Legislativul local a fost dat in judecata de un fost consilier

  Array

  P1150004

  Scandal cu miza uriasa intr-o comuna din apropierea Pascaniului, pentru putere.
  Legislativul local din comuna Ruginoasa a fost dat in judecata de catre un fost consilier local care a fost demis din functie, la sfarsitul anului trecut. In cadrul unei sedinte, consilieri locali au aprobat vacantarea unui post de consilier dupa ce au luat la cunostinta, prin intermediul unei adrese oficiale, de faptul ca lui Maricel Hutuleac, consilier local din partea partidului Uniunea Ecologista din Romania i-a fost retras sprijinul politic.
  Mai mult , in locul acestuia ar urma sa vina urmatorul de pe lista de supleanti, Petru Ungureanu, presedintele organizatiei locale a PUER .
  Fostul consilier incearca astfel sa anuleze hotararea din decembrie motivand ca a fost aprobata cu incalcarea prevederilor legale . El spune ca reprezentantii organizatiei jduetene ar fi actionat la indemnul si in interesul unei persoane din Primaria comunei care urmareste sa obtina controlul in Consiliul Local. Mai mult decizia de excludere ar fi fost luata fara respectarea normelor statutare ale partidului.

  In replica, reprezentantii Primariei Ruginoasa spun ca nu au facut decat sa ia act de vointa Uniunii Ecologiste si ca nu au nimic de-a face cu decizia de excludere a lui Maricel Hutuleac din Consiliul Local.

  Mentionam ca primul termen al procesului va avea loc primul termen va avea loc in data de 06 iunie 2013 la Tribunalul Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp