17.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023
Array

Scandal pentru investiții la Hîrlău

Scandal pentru investiţii la Hîrlău. Puterea şi opoziţia au avut păreri diferite în ceea ce priveşte cheltuirea banului public. Viceprimarul interimar, Radu Curcă a propus reabilitarea trotuarului şi parcării din faţa Căminului Cultural Pârcovaci, însă proiectul nu a fost aprobat de consilierii prezenţi la şedinţa ordinară ce a avut loc pe 31 martie începând cu ora 15.00 la sediul administraţiei locale.

Consilierii locali din opoziţie şi-au motivat votul prin faptul că ar trebui făcute alte investiţii în satul Pârcovaci, cum ar fi iluminatul stradal.

Aceeaşi soarta a avut-o şi un alt proiect privind plombarea zonei bl. 23. Consilierii nu au căzut de acord privind modul în care ar trebui să se facă lucrările, dacă să fie plombări, asfaltări sau pavele, iar investiţia nu a fost aprobată.

Reamintim că în luna februarie o săteancă s-a prezentat la şedinţa ordinară pentru a atrage atenţia consilierilor locali cu privire la situaţia în care se află căminul şi a cerut ca acolo să se facă investiţii astfel încât să se poată organiza nunţi sau petreceri.

Alte articole