2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Scandal pe o stradă din Paşcani. Doi pensionari la un pas să se bată din cauza unei cruci

Reclamatie pascaneni

Scandal de pomina azi dimineata, 9 septembrie pe o strada din Pascani. Doi pensionari, pana nu demult amici, s-au luat la cearta pentru ca unul dintre ei, care are si un magazin de dulgherie, de cateva zile, se nimereste sa iasă cu o cruce, pe care o are la vanzare, de fiecare data cand trece celalalt. Cel din urma spune ca face intentionat si mai mult decat atat de fiecare data cand il vede ii adreseaza injurii si nu-l lasa sa treaca pe strada unde este amplasata pravalia. Magazinul este situat de-a lungul gardului Spitalului CF Pascani, la intersectia strazilor Mihail Kogalniceanu si Ioan Neculce din Municipiu.

A fost doar un pas pana cand fiecare si-a amintit si vechile probleme si s-a iscat un adevarat scandal, unde trecatorii asistau ca la un spectacol. Petre Pascal in varsta de 75 de ani a mai spus ca Vasile Filip si-ar fi deschis magazinul fara sa aiba autorizatie de construtie, ca tine o parte din marfa pe domeniul public si ca consuma alcool cat e ziua de lunga. Mai mult decat atat, patronul Vasile Filip nu-i este recunoscator ca l-a ajutat in tinerete.

Comerciantul se apara spunand ca are toate actele in regula din anul 1996 si ca fostul lui prieten este suparat ca nu-i mai da bani imprumut.

In cele din urma cei doi vecini s-au despartit, dar din cate se pare scandalul nu se va opri aici. Petre Pascal a precizat ca va face tot ce ii sta in putinta ca afaceristul sa isi nu isi mai scoata obiectele la vanzare pe domeniul public si astfel sa nu mai treaca cu… crucea prin fata lui. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow