19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Scandal monstru la Spitalul CF din Pascani. Doi tineri l-au agresat pe portar

deschidere

Scandal de pomina in curtea Spitalului CF din Pascani in aceasta dimineata. Doi tineri au fortat intrarea in Spital iar cand portarul a incerca sa ii opreasca acesta a fost agresat.

Este vorba despre sotii Cristinel si Gabriela Raric, din localitatea Motca, care au venit, astazi, 27 martie 2013, in jurul orei 11.15, la Spitalul CF din Pascani pentru o consultatie la doctorul Savin. Ajunsi la poarta Spitalului, portarul Eugen Astefanoaie i-a rugat sa se legitimeze, in sensul de a prezenta buletinele pentru a fi trecuti in registrul de evidenta.

In momentul in care li s-a cerut actul de identitate cei doi au inceput sa injure ca la usa cortului si au fortat intrarea in spital. Intr-un final, portarul i-a insotit pe cei doi pana la usa doctorului Savin, unde asteptau mai multi pacienti. Aici, sotii Raric au continuat scandalul, dorind sa il vada pe medic inaintea tutror celorlalti pacienti. Din acest motiv, doctorul Savin i-a rugat pe cei doi sa paraseasca Spitalul si sa revina cand sunt mai calmi si rabdatori.

Cand au iesit pe usa triajului, Gabriela Raric l-a tinut de maini pe portar, iar sotul ei Cristinel i-a aplicat un pumn in figura, moment in care portarul a sunat la 112. Pana au ajuns politistii locali, cei doi au distrus si registrul de evidenta in care urmau sa fie trecuti.

Cand au ajuns politistii, cei doi au spus ca de fapt portarul i-ar fi agresat nu viceversa, mai mult au inceput sa ii injure si pe oamenii legii. Politistii i-au legitimat pe cei doi si i-au poftit la sediul Politiei. In acel moment sotii Raric s-au urcat in masina si s-au facut nevazuti abandonandu-si actele de identitate.

Politistii l-au amendat pe Cristinel Raric cu suma de 200 ron pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare si amenintari cu acte de violenta.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow