8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Scandal monstru de la 1 milion de euro la Primaria Mircesti. A fost chemata politia

Una din firmele participante acuza o tentativa de „aranjare” a unei licitatii care are ca miza incheierea unui contract in valoare de 6.657.008 lei fara TVA

Scandal monstru intr-o localitate din judetul Iasi. O procedura de licitatie care vizeaza contractarea unei firme pentru executarea unor lucrari la o statie de epurare a provocat o disputa apriga intre societatile participante si autoritatea care a organizat licitatia. Este vorba de executarea unor lucrari privind o statie de epurare a apelor uzate in localitatea Mircesti, proiect cu o valoare de peste 6,6 milioane lei. Scandalul a degenerat dupa ce autoritatea contractanta ar fi exclus cu buna stiinta unul dintre ofertanti pentru a le face loc altora. Totul a iesit la iveala dupa ce societatea Ted Construct SRL Iasi a fost exclusa de la licitatie pe motiv ca nu ar avea solicitarile depuse in original. Firma a depus o oferta pentru un proiect legat de lucrarea la statia de epurare din satele Mircesti si Iugani. Cei de la firma sustin ca, desi aveau oferta cea mai buna, au fost indepartati inutil de la licitatie pentru a se face loc firmelor Geprocon SA Iasi si Hidroconstructia SRL, firme apropiate de primarul comunei.

„Am inteles la un moment dat ca celelalte doua firme trebuiau bagate in fata. Un domn din comisie ne-a spus ca nu ni s-a luat in considerare ceea ce am trimis prin fax si ca trebuia sa trimitem prin e-mail o imputernicire cu semnatura electronica. A chemat pana si politia din sat sa ne scoata omul afara, desi noi aveam toate actele in regula”, a mentionat Cornel Branza, reprezentantul societatii Ted Construct SRL Iasi.

Continuare pe BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow