26 C
Paşcani
duminică, iunie 26, 2022
Array

Scandal la un liceu din Paşcani. Un elev a venit băut la ore şi a sărit la bătaie la paznicul unităţii

Liceul Tehnologic Mihai BusiocConduita scolara nu mai este cea de altadata. Tot mai des se inregistreaza cazuri de agresiuni intre elevi iar mai nou o parte dintre acestia vin si bauti la scoala.

Este si cazul unui tanar din Pascani, elev al Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc”. Saptamana trecuta, baiatul in varsta de 19 ani a facut un scandal monstru in unitatea scolara sarind la bataie la paznicul aflat de servici.

Barbatul a solicitat sprijinul agentilor de Politie Locala pentru a-l linisti pe teribilistul care mirosea a alcool si nu vroia sa paraseasca incinta liceului. La sosirea politistilor, tanarul nu a fost foarte impresionat si a continuat sa il apostrofeze pe agentul de paza.

Intr-un final, Dimitrie Fedeles a terminat cu injuraturile, iar pentru fapta sa, a fost amendat cu 200 de lei la legea 61.

Potrivit sefului Politiei Locale, conducerea scolii a fost instiintata sa ia masuri in cazul elevului recalcitrant care a fost amendat de nu mai putin de cinci ori in cateva luni de zile pentru consum de alcool si tulburarea ordinii si linistii publice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow