9.1 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022
Array

Scandal la Stolniceni Prăjescu. Consilierii locali sunt nemulțumiți de activitatea primarului

- Advertisement -

Consilierii locali s-au încins în şedinţa ordinară ce a avut loc în această după amiază. Printre problemele ce au încălzit spiritele s-au numărat modul în care sunt folosite maşinile Primăriei, lipsa becurilor de pe stradă în satul Bratesti şi wc-ul impropriu de folosit de la o şcoală.

DSC02269
Consilierul local, Costel Ursu spune că nu de puţine ori s-a întâlnit cu cantonierul din Stolniceni Prăjescu în alte localităţi cu autoturismul primăriei înafara orelor de program. De asemenea cere lămurire cu privire la autoutilitara proaspăt apărută în curtea administratiei locale, din ce bani a fost achiziţionată şi la ce se foloseşte.

 

Caprian Nichita consilier din satul Brătești afirmă că în această localitate iluminatul public aproape nu există. El spune că este un bec la aproximativ 100 de case. O altă problema ridicată de acesta este şi wc de la Şcoala Bratești Vale care nu are uşi.

Nemulţumirile legislativului local au fost aduse de multe ori până acum în atenţia primarului, dar se pare că de fiecare dată, acesta, împreună cu viceprimarul comunei Gheorghe Miron aleg să părăsească sala când li se cer explicaţii.

Primarul comunei Costel Hugeanu dezminte acuzaţiile consilierilor locali. Acesta spune că maşinile sunt folosite doar la serviciu, iar pentru că primăria nu are şofer de multe ori cantonierul din localitate suplineşte acest post pentru a achiziţiona motorină sau alte materiale necesare la Primărie.

Legat de iluminatul public edilul local afirmă că de 2 săptămâni s-au început lucrările la înlocuirea lămpilor de pe stradă, iar până acum s-au montat deja 20 de surse de lumină în satul Brătești, 20 în Stolniceni Prăjescu şi 30 în Cozmeşti.

Reamintam că luna trecută una dintre maşinile Primăriei a fost implicată într-un accident în judeţul Vrancea în care a murit un om.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow