More

  Scandal la Stolniceni Prăjescu. Consilierii locali sunt nemulțumiți de activitatea primarului

  Array

  Consilierii locali s-au încins în şedinţa ordinară ce a avut loc în această după amiază. Printre problemele ce au încălzit spiritele s-au numărat modul în care sunt folosite maşinile Primăriei, lipsa becurilor de pe stradă în satul Bratesti şi wc-ul impropriu de folosit de la o şcoală.

  DSC02269
  Consilierul local, Costel Ursu spune că nu de puţine ori s-a întâlnit cu cantonierul din Stolniceni Prăjescu în alte localităţi cu autoturismul primăriei înafara orelor de program. De asemenea cere lămurire cu privire la autoutilitara proaspăt apărută în curtea administratiei locale, din ce bani a fost achiziţionată şi la ce se foloseşte.

   

  Caprian Nichita consilier din satul Brătești afirmă că în această localitate iluminatul public aproape nu există. El spune că este un bec la aproximativ 100 de case. O altă problema ridicată de acesta este şi wc de la Şcoala Bratești Vale care nu are uşi.

  Nemulţumirile legislativului local au fost aduse de multe ori până acum în atenţia primarului, dar se pare că de fiecare dată, acesta, împreună cu viceprimarul comunei Gheorghe Miron aleg să părăsească sala când li se cer explicaţii.

  Primarul comunei Costel Hugeanu dezminte acuzaţiile consilierilor locali. Acesta spune că maşinile sunt folosite doar la serviciu, iar pentru că primăria nu are şofer de multe ori cantonierul din localitate suplineşte acest post pentru a achiziţiona motorină sau alte materiale necesare la Primărie.

  Legat de iluminatul public edilul local afirmă că de 2 săptămâni s-au început lucrările la înlocuirea lămpilor de pe stradă, iar până acum s-au montat deja 20 de surse de lumină în satul Brătești, 20 în Stolniceni Prăjescu şi 30 în Cozmeşti.

  Reamintam că luna trecută una dintre maşinile Primăriei a fost implicată într-un accident în judeţul Vrancea în care a murit un om.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI