More

  Scandal la Sodomeni de la un taxi

  Array

  Politie reclamatiePumni si picioare impartite cu salbaticie din cauza unei curse de taxi. Un pascanean a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost lovit violent, in fata, in urma unui scandal petrecut in preajma unui club, din suburbia Sodomeni. Totul ar fi plecat de la o masina de taxi care ar fi fost solicitata de agresori.

  In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orelor 03:00, pe strada 13 Decembrie, a avut loc un scandal intre mai multi tineri din Pascani. In urma conflictului, Ovidiu Slatineanu, in varsta de 29 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenta din Pascani fiind diagnosticat cu multiple contuzii la nivelul fetei si suspiciune de fractura de mandibula.

  Potrivit anchetatorilor, incidentul s-ar fi petrecut din cauza unei curse de taxi pe care ar fi comandat-o nimeni altii decat fratii Amariei. Dupa cateva contre, cei doi impreuna cu un alt prieten ar fi agresat victima care a avut nevoie de ingrijiri medicale.

  Scandalurile par sa se tina lant de cei doi frati, Cristi si Petrica Amariei eliberati recent din inchisoare. In urma cu cateva saptamani, cel mai mic dintre ei, Cristi Amariei a fost acuzat de o tanara ca ar fi violat-o.

  In cazul agresiunii de duminica, politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de loviri si alte violente. Insa, potrivit acestora in cazul in care victima nu va depune plangere, cei vinovati vor scapa fara a fi trasi la raspundere in fata legii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Vasile Toma, candidat la Camera Deputaților: AUTOSTRADA FEROVIARĂ IAȘI-ORADEA, calea libertății de dezvoltare a Iașiului și a Moldovei! (P)

  Soluția rapidă și sigură la tergiversările construcției autostrăzii Iași-Târgu Mureș. Dincolo de atâtea dezbateri, de critici mai mult sau mai puțin argumentate, consider ca noi,...

  Specialii de Pașcani la ceas aniversar

  C.P. În perioada 1 - 4 decembrie 2020 Școala Gimnazială Specială Pașcani sărbătorește Zilele Școlii, marcând cei 44 de ani de existență de învățământ...

  Personalul medical din județul Iași omagiat de Ziua Națională a României. Plachete și pentru spitalele din Pașcani și Hârlău

  C.P. Administrația ieșeană omagiază personalul medical din tot județul Sărbătorim în fiecare an ziua de 1 decembrie cu onoare și bucurie și organizăm ceremonii specifice....

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI