Un confict aparent banal era cat pe ce sa degenereze intr-o tragedie in comuna Scobinti. Un tanar in varsta de 27 de ani a cerut ajutorul politistilor sambata seara, 9 februarie, in jurul orei 20:00, dupa ce doi barbati au intrat fara drept in curtea lui, iar unul dintre ei ar fi avut un cutit in mana, sustine victima.

Cei doi straini, un barbat de 30 de ani din Hirlau si unul de 24 de ani din Scobinti, ar fi venit sa discute despre un conflict mai vechi legat de parcarea unei masini pe un drum public.

Dupa ce proprietarul a sunat la 112 si a chemat politia, vizitatorii nepoftiti s-au facut nevazuti. Au fost insa gasiti, ceva mai tarziu, in trafic de oamenii legii. Ei au precizat ca nu au facut scandal si ca nu au avut nici o arma alba asupra lor.

Toti cei implicati au fost condusi la sectia de politie din Hirlau, unde au fost audiati. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu.

De precizat este faptul ca la politia din comuna au fost inregistrate mai multe plangeri intre cele doua parti in ultima perioada pentru amenintari, si chiar in noaptea respectiva tinerii s-ar fi certat din nou intr-o benzinarie din zona.

 

Slider


Slider