5.5 C
Paşcani
vineri, decembrie 9, 2022
Array

Scandal la sala de sport din fața Colegiului „Sadoveanu”

Scandal la sala de sport din fata Colegiul „Sadoveanu” din Pascani. In urma cu putin timp, zeci de copii care se antreneaza la Clubul de Qwan Ki Do din Pascani, au asteptat afara minute bune din cauza ca in cladire faceau antrenamente elevii scolii, la handbal.

scandal sala de sport 2

Neintelegerile au aparut in privinta programului, spune directorul Carmen Dimitriu si ca profesorul de sport, Radu Manoliu a primit acceptul din partea presedintelui Clubului Qwan Ki Do din Pascani de a folosi sala, dupa ora 19.30, in aceasta seara. Elevii, din cele doua tabere, erau nemultumiti de situatie, sustinand ca le este blocat accesul in cladire si ca nu isi pot desfasura activitatea.

scandal sala de sport 1

Directorul Colegiului a vorbit cu profesorul Radu Manoliu si un reprezentant al karatistilor pascaneni, si le-a spus sa respecte programul actual, adica de luni pana vineri, incepand cu ora 19.30 sala sa apartina clubului, iar in week-end profesorilor de sport ale scolii.

O alta sedinta a consiliului de administratie este programata pentru ziua de miercuri, 30 octombrie, moment in care se va gasi o cale de mijloc pentru ca fiecare din cele doua tabere sa se antreneze in sala de sport. ziarulorizont. info

 

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow