More

  Scandal la o asociaţie din Hârlău. Locatarii fără datorii rămân fără apă din cauza restantierilor

  Array

  Scandal la Hârlău din cauza rău platnicilor. Locatarii din 10 blocuri de la asociaţie de proprietari au fost la un pas de a rămâne din nou fără apă. În cursul zilei de ieri operatorul ieşean a încercat să închidă robinete pe motiv că sunt facturi neachitate în valoare de peste 13.000 de lei, de câteva luni de zile. Operaţiunea a eşuat deoarece oamenii au ieşit în stradă s-au urcat pe capacele de canal unde sunt robinetele şi au chemat televiziunea locală.
  Locatarii se plâng că rămân fără apă deşi sunt la zi cu plata facturilor, în locul celor care nu isi achita datoriile. Ei îi acuză pe muncitorii de la Apă Vital că închid robinetele la blocurile unde oamenii plătesc, nu la cei cu restante, pentru că le este frică.
  Oamenii nemulţumiţi au arătat cu degetul şi spre preşedinta asociaţiei de proprietari pe motiv că nu se ocupă suficient de încasarea facturilor.
  Problema a fost amânată până luni, când locatarii, reprezentanţii operatorului ieşean şi cei ai asociaţiei de locatari se vor întâlni pentru a găsi o soluţie.
  Menţionăm că până acum s-a mai închise de câteva ori robinetele în aceeaşi asociaţie de locatari dar la scurt timp a fost reluată furnizarea, după achitarea datoriilor. Culmea este că banii au fost strânşi tot de la cei care obişnuiesc să îşi achite consumurile, nu de la rău platnici, şi tot ei au rămas fără apă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI