More

  Scandal la Lespezi. Un crâșmar cu brazda prin mijlocul stânei – VIDEO

  Array

  Scandal de pomina in comuna Lespezi. Un crasmar a tras o brazda si a semanat porumb chiar prin mijlocul stanei unui cioban. Si unul si celalalt sustin ca au acte pentru pamant, iar cazul a ajuns in atentia politiei. Totul ar fi pornit de la cașul si carnea de miel dupa care vecinul ciobanului tânjește. Pana acum le obtinea mai mult pe degeaba pentru a acoperi datoriile fiului ciobanului la un bar din sat. Platile in natura au incetat de cand proprietarii stanei s-au prins ca sunt inselati.

  Necaz mare pentru o familie din comuna Lespezi. Vecinul care i-a necajit ani la rand, nici acum nu le da pace. Familia Apostol are o stana cu peste 250 de oi pe unul din malurile Siretului, la iesirea din Lespezi spre Buda. Terenul, de cateva hectare, este luat in arenda de la cativa consateni. Sambata dimineata, un tractor a intrat de-a lungul stanei si a semanat graunte tratate chimic, otravitoare pentru animale. Numai un pas a fost pana la cearta.

  Cel acuzat, Mihai Topolniceanu, spune ca are si el acte pe cativa ari din stana lui Apostol si de aceea a samanat porumb.

  mihai topolniceanu - crasmarul

  Scandalul este unul mai vechi. Unul dintre baietii familiei Apostol, ce sufera de probleme psihice, consuma alcool la barurile ce sunt detinute de Toplniceanu, si pentru ca nu avea bani sa plateasca, patronul ii cerea cas si chiar carne de miel.

  Asta pana intr-un moment, cand capul familiei, nea Vasile a gasit miei si branza intr-unul din barurile ce apartin celui ce ii face necazuri.

  Vasile Apostol - cioban

  Cel acuzat, spune ca nu este adevarat. Il cunoaste pe Gheorghita, stie ca are probleme psihice, dar ca nu s-a intamplat la el schimbul de marfa.

  Pe fir au intrat politistii si padurarii de la Ocolul Silvic, care cunosc problemele dintre cele doua familii si cer sa se impace si sa ajunga la o intelegere. Cele doua familii sunt chemate la sediu politiei pentru o ancheta.

  Scandalul dintre cei doi pare a nu se opri aici. Mihai Topolniceana spune ca va face o scrisoare pentru a veni un control si sa verifice daca Gheorghita are probleme cu adevarat psihice, iar familia Apostol spune ca va chema un control de la Finante pentru a verifica cum de si-a facut avere in asa scurt timp. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp