22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Scandal la Iasi din cauza tramvaiului de la Remar Pascani. Un consilier local il critica pe primar pentru ca ,, sicriul pe roti” a blocat circulatia

Scandal in legislativul iesean din cauza tramvaiuluide jumatate de million de euro facut de Remar Pascani. Unul dintre consilierii locali il critica pe primarul Iasului, Gheorghe Nichita pe motiv ca ar fi facut de rusine capitala judetului cu acest prototip aflat in probe, dupa ce s-a oprit si a blocat circulatia rutiera., conform unui comunicat de presa . Mai mult, noul “ sicriu pe 4 roti” asa cum il denumeste consilierul iesean, a fost parcat in depoul RATP imediat dupa lansare pana cand vatmanii vor invata s ail foloseasca.
,,Iasul de 5 stele a fost facut iar de ras de nazdravanii din Primarie dupa ce mult mediatizatul vagon prototip executat de Remar Pascani, cu care primarul orasului Iasi s-a impaunat in fata publicului iesean, s-a blocat in plin trafic. Circulatia rablelor a fost oprita de mai noul „sicriu pe roti” iar traficul a fost paralizat pe o artera importanta din Iasi – Podul Alexandru.
Ce este de invatat din aceasta rusine?
E nevoie de solutii viabile la politica inconstienta a Primariei Iasi, privind modul de alocare a subventiei privind traficul urban de pasageri.
Cat a platit Remar Pascani Primariei Iasi pentru operatiunile de verificare pe cale a vagonului prototip?
De ce sunt supusi iesenii pericolului cu vehicule a caror omologare nu este finalizata?
M-a frapat ca acest vehicul a circulat pe liniile din Iasi, in conditiile de insecuritate despre care am amintit, fara a avea inscriptionat pe el o mentiune obligatorie – „Vehicul in probe”, ca lumea sa se fereasca.
Socit domnului primar sa ne comunice personal, pentru ca si-a atasat imaginea sa de acest produs tehnic:
Care este exact stadiul omologarii acestui vagon ?
Care este numarul dosarului de omologare?
Care sunt conditiile si restrictiile impuse pentru acest echipament?
Cine este responsabil ca si organism autorizat la nivel national ?”
se arata in comunicatul de presa semnat de asist.univ.drd.Vlad Nedelcu – Consilier Local al Municipiului Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow