More

  Scandal la Gâștești din cauza noilor podeţe. Locuitorii vor să fie mai mari decât în proiect

  Array

  Lucrările de amenajare a unei străzi din Paşcani au devenit motiv de scandal, în loc de bucurie, pentru sătenii din suburbia Gâștești. Totul a pornit de la podețele care trebuie amplasate peste şanţuri. Unii cetățeni sunt nemulţumiţi că sunt prea mici, alţii susţin că trebuie să plătească pentru a fi amplasate.

  podete si rigole la gastesti

  Drumul din suburbia Gâștești, de la Căminul Cultural până în satul Topile a fost asfaltat, iar lucrările de amenajare a podeţelor şi rigolelor a făcut nemulţumiri în rândul câtorva săteni.

  Deşi în proiect scrie că acestea trebuie să aibă dimensiunile de un metru pe un metru jumătate, câţiva gospodari au cerut de la muncitori mai mult, în funcţie de cât de mare le este poarta de acces la casă.

  podete si rigole la gastesti 1

  Până la scandal a fost doar un pas. Unii spun că muncitorii le-au cerut bani şi băutură pentru ca podeţul să fie făcut la dimensiunea dorită. Aceştia nu recunosc acuzațiile şi spun că lucrează conform proiectului.

  Alţi săteni, îi laudă pe muncitori şi spun că lucrează indiferent de vreme sau dacă e sărbătoare şi că le ofere ei un pahar de băutură, aşa ca mulţumire.

  Menţionăm că drumul e asfaltat pe o distanţă de aproape un km şi în proiect sunt prevăzute şi amenajarea podeţelor şi rigolelor. De lucrare se ocupă firma Asiri Internaţional din Piatra Neamț, societate care a câştigat contractul în valoare de 1,2 milioane de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI