10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Scandal la Gâștești din cauza noilor podeţe. Locuitorii vor să fie mai mari decât în proiect

Lucrările de amenajare a unei străzi din Paşcani au devenit motiv de scandal, în loc de bucurie, pentru sătenii din suburbia Gâștești. Totul a pornit de la podețele care trebuie amplasate peste şanţuri. Unii cetățeni sunt nemulţumiţi că sunt prea mici, alţii susţin că trebuie să plătească pentru a fi amplasate.

podete si rigole la gastesti

Drumul din suburbia Gâștești, de la Căminul Cultural până în satul Topile a fost asfaltat, iar lucrările de amenajare a podeţelor şi rigolelor a făcut nemulţumiri în rândul câtorva săteni.

Deşi în proiect scrie că acestea trebuie să aibă dimensiunile de un metru pe un metru jumătate, câţiva gospodari au cerut de la muncitori mai mult, în funcţie de cât de mare le este poarta de acces la casă.

podete si rigole la gastesti 1

Până la scandal a fost doar un pas. Unii spun că muncitorii le-au cerut bani şi băutură pentru ca podeţul să fie făcut la dimensiunea dorită. Aceştia nu recunosc acuzațiile şi spun că lucrează conform proiectului.

Alţi săteni, îi laudă pe muncitori şi spun că lucrează indiferent de vreme sau dacă e sărbătoare şi că le ofere ei un pahar de băutură, aşa ca mulţumire.

Menţionăm că drumul e asfaltat pe o distanţă de aproape un km şi în proiect sunt prevăzute şi amenajarea podeţelor şi rigolelor. De lucrare se ocupă firma Asiri Internaţional din Piatra Neamț, societate care a câştigat contractul în valoare de 1,2 milioane de lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow