29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Scandal între primar și consilieri la Stolniceni Prăjescu. S-a cerut demisia

vivacredit.ro
elefant.ro
answear.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Scandal uriaş la şedinţa de ieri a legislativului local de la Stolniceni Prăjescu. Consilierii din opoziţie au cerut demisia primarului pentru că nu au fost mulţumiţi de răspunsurile primite în legătură cu o serie de probleme ridicate în timpul şedinţei.

Consilierii PNL au cerut demisia edilului local Costel Hugeanu pe motiv că nu respectă o Hotărâre a Consiliului Local din decembrie în care se specifică ca cele 3 maşini ale Primăriei să rămână în parcarea instituţiei pe timp de noapte și să fie incripţionate cu sigla administraţiei locale.

Primarul a părăsit sala. Contactat de reporterii Bit Tv edilul comunei a spus că se repectă hotărârea consiliului local și că două dintre cele trei autoturisme rămân în parcare cu excepţia autoturismului său deoarece nu are program.

Menţionăm că şedinţa ordinară aferentă lunii martie a consiliului local din Stolniceni Prăjescu a avut loc ieri, 31 martie, începând cu ora 14.00 la sediul Primăriei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI