Schimb de replici dure între şeful judeţului şi primarul comunei Harmanesti, la întâlnirea cu edilii care a avut loc pe 25 septembrie la Primăria Paşcani. Preşedintele Consiliului Judeţean Măricel Popa i-a reproşat primarului Ioan Secrieru că a organizat un miting la comanda politica, pentru modernizarea drumului Blăgeşti Cotnari, chiar în timp ce procedurile de achiziţie erau în derulare.

În replică primarul comunei, membri al PNL, a spus că mitingul ar fi fost organizat de un grup de săteni printre care şi membri PSD, nu la comanda politica ci pentru a atrage atenţia autorităţilor că drumul trebuie reparat.

Primarul Secrieru – foto  a cerut lămuriri de la şefii judeţului şi în legătură cu modul cum urmează să fie redistribuiţi banii pentru comune la următoarele rectificări bugetare. El a atras atenţia că sunt administratii care nu se descurcă cu banii nici măcar pentru plata salariilor şi că sunt restante pentru însoţitorii persoanelor cu handicap şi a cerut ajutorul Consiliului Judeţean Iaşi.
Preşedintele Măricel Popa a dat vina pe preşedintele României, cel care a întârziat să promulge ultima rectificare bugetară a Guvernului.
Nemulţumit de răspuns primarul de la Hărmăneşti a ameninţat că va organiza un miting chiar în faţa Consiliului Judeţean Iaşi.

Slider