More

  Scandal într-un bar din Gara Paşcani

  Array

  Aproape că au distrus un bar din Gara Paşcani. Băuţi fiind, s-au luat la ceartă şi apoi la bătaie. S-a aruncat cu pahare, sticle şi scrumiere. Cei trei bărbaţi au fost amendaţi şi vor răspunde şi plăti pentru faptele lor.

  O cafeanea ce are sediu în Gara Paşcani a fost aproape distrusă de către trei bărbaţi. După ce au consumat alcool, ei s-au luat la bătaie şi au aruncat cu tot ce le-a venit la mână, pahare, sticle şi scrumiere. Martorii la eveniment au solicitat ajutorul poliţiştilor de la Transporturi Feroviare pentru a apla conflictul.

  Nimeni nu ştie motivul izbucnirii scandalului iar victimele, care au ajuns la Spitalul din Municipiu cu leziuni minore la nivelul capului, spun că bătaia a pornit din nimica toată, dar mai ales din cuza băuturilor alcoolice consumate acolo.

  Agresorul este un bărbat în vârst de 42 de ani din suburbia Lunca Paşcani. El a fost sancţionat pentru provocare de scandal în locurile publice, distrugere, vătămare corporală.

  După efectuarea cercetărilor, poliţiştii de la Transporturi Feroviare, vor trimite dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani pentru propunere legală.

  Amintim că nefericitul moment a avut loc la începutul acestei luni, pe 5 noiembrie, în jurul orei 21.30.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI