28.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Scandal într-un bar din Gara Paşcani

- Advertisement -

Aproape că au distrus un bar din Gara Paşcani. Băuţi fiind, s-au luat la ceartă şi apoi la bătaie. S-a aruncat cu pahare, sticle şi scrumiere. Cei trei bărbaţi au fost amendaţi şi vor răspunde şi plăti pentru faptele lor.

O cafeanea ce are sediu în Gara Paşcani a fost aproape distrusă de către trei bărbaţi. După ce au consumat alcool, ei s-au luat la bătaie şi au aruncat cu tot ce le-a venit la mână, pahare, sticle şi scrumiere. Martorii la eveniment au solicitat ajutorul poliţiştilor de la Transporturi Feroviare pentru a apla conflictul.

Nimeni nu ştie motivul izbucnirii scandalului iar victimele, care au ajuns la Spitalul din Municipiu cu leziuni minore la nivelul capului, spun că bătaia a pornit din nimica toată, dar mai ales din cuza băuturilor alcoolice consumate acolo.

Agresorul este un bărbat în vârst de 42 de ani din suburbia Lunca Paşcani. El a fost sancţionat pentru provocare de scandal în locurile publice, distrugere, vătămare corporală.

După efectuarea cercetărilor, poliţiştii de la Transporturi Feroviare, vor trimite dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani pentru propunere legală.

Amintim că nefericitul moment a avut loc la începutul acestei luni, pe 5 noiembrie, în jurul orei 21.30.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow