More

  Scandal in sedinta de C.L. Targu Frumos. Doctorul Ali Gneim nu renunta la radiologie

  Array

  Sedinta de Consiliu Local cu scantei la Targu Frumos. Consilierii intampina dificultati in demersurile pentru deschiderea spitalului orasenesc din cauza unui ales local care refuza sa elibereze o sectie a unitatii medicale.

  Sedinta CL Targu Frumos

  Inca o incercare de a rezilia contractul de comodat pentru sectia de radiologie din Targu Frumos. Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliul Local de ieri, a fost un proiect pentru aprobarea incetarii actului incheiat cu doctorul Ali Ghneim. Alesul local si-a adus avocatul in sedinta.

  Aparatorul le-a adus la cunostinta alesilor ca a castigat in instanta revocarea unei alte hotarari de consiliu pentru rezilierea contractului, aprobata in plen anul trecut si ca nu ar avea rost inca una.

  Avocatul si doctorul Ali au zis ca vor renunta la sectie de bunavoie doar atunci cand se vor obtine toate avizele pentru deschiderea spitalului.

  Edilul, Ionel Vatamanu, cat si consilierii locali au precizat ca este pacat ca cineva se opune unui proiect atat de important pentru comunitate si ca nu vor putea obtine avizele fara ca radiologie sa fie libera.

  Dupa mai multe discutii, doctorul a spus ca este discriminat si ca de fapt acesta este motivul pentru care se fac presiuni pentru a renunta la sectie.

  Intr-un final proiectul a fost amanat, insa a fost aprobata reabilitarea si modernizarea imobilului spitalului cu fonduri de la bugetul local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp