More

  Scandal în piața deal din municipiu. Trecătorii amenințați cu bătaia de un scandalagiu

  Array

  Politist localSituatie iesita din comun pentru mai multi cetateni care au iesit la cumparaturi, in piata din zona deal. Un tanar din comuna Cristesti, a inceput sa faca scandal si sa-i ameninte cu bataia, pe trecatorii aflati printre tarabe.

  Incidentul s-a petrecut in cursul zilei de duminica, 21 aprilie, iar la fata locului a sosit o patrula a Politiei Locale, in urma unui apel la serviciul de urgenta 112.

  Agentii au ramas fara cuvinte cand au vazut ca barbatul cu pofta de scandal se lua fara nici un motiv de oameni si ii injura. Prezenta oamenilor legii, l-au suparat si mai tare pe scandalagiu care a sarit la bataie la acestia.

  Intr-un final, Ovidiu Constantin Pantelimon, in varsta de 33 de ani, s-a potolit si a fost amendat contraventional cu suma de 600 de lei, pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

  Interesant este faptul ca intrebat de ce se manifesta asa, tanarul nu a putut justifica, in fata lucratorilor de politie, in niciun fel, comportamentul sau agresiv si iesit din comun.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet