More

  Scandal în familie. Fiica şi-a chemat în ajutor prietenul. Mama a plecat tăiată la spital

  Array

  Scandal într-o familiei din Paşcani. Aseară, 2 septembrie, în jurul orei 19.00 au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie pentru a aplana conflictul şi transporta la spital o persoană având nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost tăiată cu un cuţit la mână. Discuţiile contradictorii au avut loc între o mama şi fiica sa, cea din urmă nefiind lăsată să iasă afară.

  scandal 1

  Scandal de pomină aseară la un bloc din zona Deal din Paşcani. La familia Amariei ce locuieşte la blocul A 3 au fost solicitaţi poliţiştii dar şi echipajul de pe Ambulanţă pentru a linişti spiritele din casă dar şi pentru a acorda îngrijirile medicale femeii mai în vârstă care s-ar fi tăiat la mână, în timp ce tăia zarzavaturile, conform celor declarate poliţiştilor de cele două femei.

  Martorii spun însă altceva. Cum că fata în vârstă de 20 de ani a fost închisă în casă de către mama ei şi nu a fost lăsată să iasă afară. Aceasta a sunat pe cineva apropiat să vină să o scoată din casă şi de aici conflictul a degenerat.

  Conform datelor de la reprezentanţii Poliţiei, cercetările nu vor continuă pentru că ar fi vorba despre un accident casnic şi nu este vorba despre o fapta de natură penală.

  Materialul video în cadrul ştirilor INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet