16.5 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Scandal în familie. Fiica şi-a chemat în ajutor prietenul. Mama a plecat tăiată la spital

Scandal într-o familiei din Paşcani. Aseară, 2 septembrie, în jurul orei 19.00 au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie pentru a aplana conflictul şi transporta la spital o persoană având nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost tăiată cu un cuţit la mână. Discuţiile contradictorii au avut loc între o mama şi fiica sa, cea din urmă nefiind lăsată să iasă afară.

scandal 1

Scandal de pomină aseară la un bloc din zona Deal din Paşcani. La familia Amariei ce locuieşte la blocul A 3 au fost solicitaţi poliţiştii dar şi echipajul de pe Ambulanţă pentru a linişti spiritele din casă dar şi pentru a acorda îngrijirile medicale femeii mai în vârstă care s-ar fi tăiat la mână, în timp ce tăia zarzavaturile, conform celor declarate poliţiştilor de cele două femei.

Martorii spun însă altceva. Cum că fata în vârstă de 20 de ani a fost închisă în casă de către mama ei şi nu a fost lăsată să iasă afară. Aceasta a sunat pe cineva apropiat să vină să o scoată din casă şi de aici conflictul a degenerat.

Conform datelor de la reprezentanţii Poliţiei, cercetările nu vor continuă pentru că ar fi vorba despre un accident casnic şi nu este vorba despre o fapta de natură penală.

Materialul video în cadrul ştirilor INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow