22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Scandal în comuna Valea Seacă. Bugetul nu a fost aprobat | VIDEO

oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
answear.ro
elefant.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Scandal în Valea Seacă, între consilieri, primar și cetățenii comunei, după încă o încercare eșuată de a aproba bugetul și lista de investiții pentru anul în curs.

Consilierii locali nu reușesc să se pună de acord cu privire la proiectul de buget, iar cea de-a doua încercare care a vizat aprobarea bugetului comunei Valea Seacă a eșuat. Conform spuselor edilului, ședința nu s-a ținut pe motivul că membrii partidelor politice de la Pro Romania și de la PMP, nu s-au prezentat vineri, pe 7 mai la sediul primăriei.

În aceste condiții, comuna intră într-o situație asemănătoare cu cea din Iași, în care bugetul este blocat, iar singurele venituri sunt din surse proprii.

Astfel, au apărut și nemulțumiri ca urmare a faptului că o serie de plăți nu au fost achitate. În cursul ședinței care trebuia să aibă loc vineri, mai mulți funcționari publici s-au adunat la sediul primăriei și și-au exprimat nemulțumirile în legătură cu neachitarea salariilor.

Un alt impediment în soluționarea conflictului care a acaparat administrația locală vine și din partea consilierilor, care susțin că nu pot avea acces la documentele care justifică pe ce urmează să fie cheltuit bugetul.

Reamintim că Valea Seacă a rămas fără bani de la bugetul central, după ce, la sfârșitul lunii trecute, pe 29 aprilie, nu s-a aprobat proiectul de buget pentru anul 2021.

De precizat este și faptul că următoare ședință în care se va încerca din nou aprobarea bugetului local ar urma să aibă loc luni, 10 mai, de la ora 18.

ȘEDINȚA CONSILIULUI LOCAL VALEA SEACĂ - 7 MAI 2021

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI