10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Scandal din cauza unei construcții ilegale

Doi pășcăneni se ceartă de ani buni din cauza unei construcţii pe un teren închiriat de la primărie. Este vorba de fostul proprietar al unui apartament dintr-un bloc din zona Deal, Stîngu Marcel şi actuala proprietară a locuinţei Nichita Aurica. Fostul proprietar a construit pe un teren luat în chirie de la primărie de prin anul 1990 un spaţiu de depozitare cu beci pentru care nu are autorizaţie. Terenul se află în faţa balconului locuinţei, care pe vremea respectivă era a lui. În urmă cu 10 ani a vândut apartamentul dar a păstrat depozitul.

Actuală proprietara a apartamentului vrea şi ea să închirieze spaţiul respectiv de la primărie pentru a extinde balconul. A depus la poliţie şi la Consiliul local numeroase plângeri prin care solicită anularea actului de închiriere, motivând că nu îi mai pătrunde soarele în casă din cauza construcţiei din faţa geamurilor.

Primăria din  Paşcani a confirmat că nu există autorizaţie de construcţie pentru terenul respectiv, dar momentan nu este o persoană la Depar Patrimoniu care poate lămuri acest caz.

Deşi contractul a expirat de la începutul lunii august, construcţia este încă pe spaţiul verde din faţă locuinţei. Conflictul dintre cei doi proprietari va dura mai ales că nu există o persoană la primărie care să ia măsuri în aplanarea acestui conflict.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow