22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Scandal din cauza copacilor la Ruginoasa. Sătenii deranjați de salcâmii înalți ai vecinului

  Ultimele știri

  Scandal între locuitorii unei comune de lângă Paşcani din cauza unor copaci. Luminiţa Punei din Ruginoasa se plânge că vecinii săi din faţă nu vor să îşi taie salcâmii deşi depăşesc 30 de metri înălţime.

  Aceasta spune că a fost de multe ori la poarta familiei vecinilor săi, familia Ştefănucă să îi roage să curățe crengile însă nu a primit decât promisiuni. Femeia spune că îi este frică ca pomii să nu îi cadă pe casă în timpul unei vijelii.

  La câteva case distanţă familia Ştefănucă mai are o locuinţă. Acolo este aceeaşi situaţie, vecini nemulţumiţi de arborii înalţi de zeci de metri plantaţi de proprietar. Este şi cazul acestei femei, Melania Nastasia care zice că se teme să mai stea în clădire când este furtună ca un pom să nu îi cadă peste imobil.

  Reporterii Bit Tv au mers acasă la bărbat pentru un punct de vedere. Petru Ştefănucă spune că nu va renunţa la pomii plantaţi de el în urmă cu 40 de ani deoarece lui îi place natura şi vrea să trăiască în armonie cu aceasta.

  Administraţia locală ştie de situaţia conflictuală între vecini. Edilul localităţii Ionel Moraru spune că nu poate interveni să taie pomii plantaţi de om.

  Comuna Ruginoasa este alcătuită din 4 sate: Dumbrăviţa, Rediu, Ruginoasa (reşedinţa) şi Vascani. Conform recensământului efectuat în 2011, populaţia localității se ridica la 5.981 de locuitori, în scădere faţă de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 6.199 de locuitori.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet