spot_img
More

  Scandal cu victime, din cauza pamantului

  Array

  Ambulante pascaniScandal monstru la locuinta unei consatence din Harmanesti. Aceasta impreuna cu copilul ei de numai 10 ani au ajuns la Spitalul de Urgenta din Pasani, dupa ce au fost agresati de un batran, din localitatea invecinata.

  Alexandru Andries, in varsta din 69 de ani, a dat navala in curtea femeii si a inceput sa o loveasca pe ea si pe copilul ei, cu palmele si pumnii. Motivul agresiunii ar fi o bucata de pamant pe care fratele batranului ar fi achizitionat-o de la victima si nu ar fi putut sa intre in posesia ei.

  Teodora Cotovanu, de 46 de ani, nu s-a lasat mai prejos si cand a vazut ca furia batranului se revarsa asupra copilului, a pus mana pe o unealta si l-a lovit in zona capului pe agresor.

  In cele din urma, toti trei au ajuns cu o ambulanta la Spital. Medicii i-au diagnosticat cu multiple traumatisme si contuzii, iar baiatului in varsta de 10 ani i-a fost eliberat un bilet de trimitere pentru Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

  Politistii pascaneni au deschis o ancheta in acest caz si batranul agresiv risca un dosar penal pentru infractiunile de violare de domiciliu si vatamare corporala.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet