More

  Scandal cu victime, din cauza pamantului

  Array

  Ambulante pascaniScandal monstru la locuinta unei consatence din Harmanesti. Aceasta impreuna cu copilul ei de numai 10 ani au ajuns la Spitalul de Urgenta din Pasani, dupa ce au fost agresati de un batran, din localitatea invecinata.

  Alexandru Andries, in varsta din 69 de ani, a dat navala in curtea femeii si a inceput sa o loveasca pe ea si pe copilul ei, cu palmele si pumnii. Motivul agresiunii ar fi o bucata de pamant pe care fratele batranului ar fi achizitionat-o de la victima si nu ar fi putut sa intre in posesia ei.

  Teodora Cotovanu, de 46 de ani, nu s-a lasat mai prejos si cand a vazut ca furia batranului se revarsa asupra copilului, a pus mana pe o unealta si l-a lovit in zona capului pe agresor.

  In cele din urma, toti trei au ajuns cu o ambulanta la Spital. Medicii i-au diagnosticat cu multiple traumatisme si contuzii, iar baiatului in varsta de 10 ani i-a fost eliberat un bilet de trimitere pentru Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

  Politistii pascaneni au deschis o ancheta in acest caz si batranul agresiv risca un dosar penal pentru infractiunile de violare de domiciliu si vatamare corporala.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI