More

  Scalpat și bătut până la leșin

  Array

  Un bărbat din comuna Ruginoasa a fost scalpat şi bătut până la leşin de un consătean. Tânărul a ajuns la spital având numeroase traumatisme la nivelul corpului.
  Scalpat şi bătut până la leşin. Aşa a fost adus la spital un bărbat din comuna Ruginoasa, victima unui scandal. Personalul de garda a rămas uimit de modul în care a fost bătut bărbatul în vârstă de 35 de ani din satul Rediu. Victima prezenta un traumatism la nivelul capului, iar o bucată serioasă de piele de la nivelul frunţii lipsea. Pe lângă acestea, victima prezenta contuzie la nivelul soldului şi coastelor.

  Scandalul ar fi pornit pe fondul consumului de alcool. Martorii prezenţi la altercaţie au solicitat ajutor prin numărul de urgenţă 112.
  Nu a fost singur caz ajuns pe mâna medicilor CPU. Şi un adolescent din Paşcani a încasat bătaie în acest week-end. Tânărul, în vârstă de 17 ani se afla în parcul din municipiu când a fost agresat fizic de un bărbat. După investigaţiile amănunţite, băiatul a fost lăsat să plece acasă.
  Urmează ca cei în cauză să depună reclamaţie la poliţie, iar aceştia să facă cercetări pentru a stabili de unde a pornit conflictul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet